Готуємо сувеніри захисникам України

2016-12-12

/Files/images/IMG_4619.JPG

Миколай Чудотворець опікується не лише дітьми, людьми у скруті, а й мандрівниками, моряками, воїнами. Тож цього року він завітає з подарунками до всіх — і до дітей, що були змушені покинути зону бойових дій, і до малечі, яка сьогодні потребує особливої уваги і підтримки, і до українських військових на передову. Все це стане можливим завдяки зусиллям сотень людей по всій Україні.

Тож дошкільнята разом зі своїми батьками і вихователями ДНЗ №13 «Пілот» також долучилися до традиційної благодійної акції «ХАЙ АНГЕЛ В ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ ВАС ВІД БІДИ І ЗЛА ОБЕРІГАЄ». Адже всім хотілося зробити щось приємне для солдат, які зустрічатимуть свята в окопах та бліндажах.

Діти сподіваються, що їхні скромні подарунки принесуть нашим захисникам хвилини радості та згадку про рідну домівку, зігріють серця воїнам у холодні зимові дні і піднімуть їм бойовий дух./Files/images/IMG_4613.JPG/Files/images/IMG_4615.JPG/Files/images/IMG_4606.JPG/Files/images/IMG_4605.JPG/Files/images/IMG_4603.JPG/Files/images/IMG_4601.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 127

Коментарi